Semundja dhe ilaci

StudyApps.Net is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 3 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 1.6 and up
  • Author: Xhamia-Fier
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.appmk.book.AOVNJDKCKNYAOUEAZL
Get app Read review Hype your app Comments

Semundja dhe ilaci Description

145

Një prej librave më të dobishëm të Imam Ibn Kajimit. Përgjigje e mjaftueshme për atë që synon shërimin.Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta merni edhe atë.

Një prej librave më të të dobishëm Imam Ibn Kajimit. Përgjigje and mjaftueshme ATE QE Synon shërimin.Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.Asnjë aplikacion nuk zëvendëson librin- Ju ftojmë ta Merni EDHE ATE.Semundja dhe ilaci Version History


  • Semundja dhe ilaci v.1.0 for Android 1.6+ Oct. 06, 2015
Show moreScroll to Top