Vlera e Xhumase

StudyApps.Net is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 2 years ago
  • Version: 2.1
  • Compatibility: 1.6 and up
  • Author: Xhamia-Fier
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.appmk.book.AOVNEDNSKLMEOKRWR
Get app Read review Hype your app Comments

Vlera e Xhumase Description

0

Zoti ynë thotë në Kuranin famëlartë: “O ju që keni besuar, kur të thirret ezani i ditës së xhuma, nxitoni atje ku përmendet emri i Zotit, lëreni shitblerjen, është më mirë për ju nëse me të vërtetë e kuptoni diçka të tillë”. (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, e premte, shqip, arabisht, me shkronja latine, Zoti YNE thote nė Kuranin famëlartë: "O ju QE keni besuar, kur të thirret ezani the DITES së xhuma, nxitoni atje ku përmendet Emri i Zotit, lëreni shitblerjen, ESHTE më sight model ju Nese me të vërtetë and kuptoni Dicka të Tille". (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, and Premte, shqip, arabisht, Latin shkronja me,

Scroll to Top