Drite e Zemres

StudyApps.Net is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 4 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 2.2 and up
  • Author: I-Developer
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.ijusufi.driteezemres
Get app Read review Hype your app Comments

Drite e Zemres Description

8

“Dritë e Zemrës” aplikacion i ri per android…I krijuar nga Imerja Jusufi nga Gostivari student i Inxhinieris Informatike ne USHT.
Aplikacioni ne fjale eshte mjaft i thjeshte per tu perdorur dhe mjaft efikas dhe i nevojshem, permban te dhena te ndryshme nga feja Islame.
Ne te mund te gjeni:
-Takvimin ditore per Maqedonine, Kosoven, Shqiperin, Itali, Zvicer, Gjermani.. si dhe ne te gjitha vendet ku gjenden Shqiptaret Musliman;
-Drejtimin e kibles.
-Duat e nevojshme dhe degjimin e tyre me ze si dhe shqiptimin e tyre.
-Hadithe nga Muhammedi a.s.
-Video live nga Meka.
-Marrja e abdestit.
-Lutje te ndryshme
-Mbulesa Islame
-Si dhe shume gjera tjera te perditshme te nevojshme..Drite e Zemres Version History


  • Drite e Zemres v.1.0 for Android 2.2+ Jul. 22, 2015
Show moreScroll to Top