islamiim

StudyApps.Net is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 3 years ago
  • Version: 1.1.0
  • Compatibility: 4.0.3 and up
  • Author: Muharrem Smakiqi
  • Content rating: Everyone
  • Package name: saulmm.coordinatorexamples
Get app Read review Hype your app Comments

islamiim Description

0

IslamiIm është aplikacion I cili perbëhet prej disa funksioneve të cilat kan për qëllim mësimin dhe shpërndarjen e dituris fetare tek të tjerët. Falja e namazit, abdesi, hadithe kudsi, emrat e bukur të Allahut jan disa nga funsionet që përdruesit mund ti përdorin qysh tani kurse takvimi dhe Kurani jan në përfundim e sipër. Namazi eshte zhvilluar me text, figura dhe zerim në mënyr që përdoruesit ta ken më të leht ta kuptojn se si bëhet falja e tij. Në namaz janë të përfshira namazet obligative apo farzet dhe ato sunnet të qdo kohe. Emrat e Allahut jan te përkthyer nga gjuha arabe ku secili emër përmban një përshkrim të shkurtër.

Scroll to Top